• Services & Hosting

  Naast websiteontwikkeling bieden wij onderhoudservices, hosting en domeinregistratie.

  Wanneer wij een website or internet-toepassing opleveren, gaat deze standaard vergezeld van een éénjarig servicecontract (meestal  inclusief hosting-kosten). Het onderhoudscontract kun je steeds na een jaar verlengen als dat gewenst is.

  EEN ONDERHOUDSCONTRACT, WAAROM?

  Ervaring leert dat na opleveren van een website er altijd nog kleine dingetjes opduiken die moeten worden aangepast, hersteld of toegevoegd. Met het servicecontract voorkomen we dat je de website niet meer kunt aanpassen of updaten wanneer nodig. We garanderen je dat we voor je klaar staan en jouw bij kleine aanpassingen niet direct een nieuwe rekening hoeven sturen. Het is daarmee ook een garantie dat de site blijft werken op de manier die is afgesproken. Is er iets mis, dan bel je ons gewoon op of schrijf je een email!

  HOSTING SERVICES IN SERVICE PAKKET

  Naast het servicecontract kunnen we ook de hosting van jouw website verzorgen. Wij raden dit sterk aan. Dit voorkomt vaak veel heen en weer ge-email voorkomt tussen ons en een andere provider over instellingen en softwareproblemen. Domeinregistratie, emails, databases en videohosting behoren tot de mogelijkheden. Prijzen zijn conform de maatstaven gehanteerd in de branche. Je bent dus waarschijnlijk niet duurder uit (vraag voor een specifieke kostenindicatie een offerte aan).

  PRIJSLIJST DOMEINREGISTRATIE

  .nl 12,00 per jaar .eu 15,00 per jaar
  .com 15,00 per jaar .it 20,00 per jaar
  .net 15,00 per jaar .in 25,00 per jaar
  .org 15,00 per jaar .biz 20,00 per jaar
  .be 15,00 per jaar .tv 90,00 per jaar
  .de 15,00 per jaar .nu 90,00 per 2 jaar
  .info 15,00 per jaar .ws 20,00 per jaar
  .cc 40,00 per jaar .ru 40,00 per jaar

  WEBHOSTING

  BASIC PAKKET voor 4 euro per maand
  (48 euro per jaar)
  Diskruimte    300    MB
  Dataverkeer    10    GB
  Database    1
  Aantal domeinen    1

  VOOR PRIJZEN VAN UITBREIDINGEN OP DIT PAKKET, VRAAG OFFERTE AAN.