• Uw website

  Denken is het halve werk

  Een goede voorbereiding is van  belang. Wij zetten ons daarom in om online plannen van te voren op een intelligente manier vorm te geven. Door jou vanaf het allereerste begin te informeren over de technische mogelijkheden, zorgen we dat jij zelf de juiste keuzes kan maken. We denken mee en we laten jou goed nadenken over wat de site moet doen en kunnen.

  Feedback is ook essentieel om iets goed van de grond te krijgen. Wat wil jij als klant? Het overleg met elkaar en met de klant is belangrijk. Wij besteden veel tijd aan het voorbereidende werk (aka functioneel ontwerp) en in het laatste stadium het testen van de site. Hoe kan het nog slimmer en eenvoudiger. Is het een website die eventueel jarenlang mee moet gaan? Gebruikersgemak is voor ons nummer één. Wij zien websites graag als gebruiksvoorwerpen.

  Onze vragen aan jou en aan onszelf:

  - Wat wil je met de site?
  - Wat moet de site kunnen en voor wie?
  - Wat zijn de mogelijkheden binnen het budget?
  - Wat gaat er in de toekomst met de site gebeuren?

  We houden rekening met mogelijke uitbreidingen. Misschien ga je over twee jaar uitbreiden maar weet je dat nu nog niet. Misschien heb je een geavanceerde  database nodig om gegevens op te slaan. Of je wilt juist een snelle eenvoudige presentatie online die je later makkelijk kunt bijwerken. Wij hebben voor al deze gevallen de oplossingen in huis. Het is in eerste instantie dus vooral onze taak om er achter te komen wat jij nodig hebt.

  Ook tijdens het bouwen van de site vragen wij jouw feedback. Vaak kom je als klant achter nieuwe mogelijkheden en oplossingen terwijl de site al gemaakt wordt. Om die reden zorgen we dat je altijd betrokken blijft en we waar mogelijk dingen kunnen toevoegen of aanpassen.